Dogodki

Okrogli trebuščki, 20. 5. 2021

Vabljeni na mreženje Okrogli trebuščki, 20. 5. 2021, ob 16. uri!

 

Kreativno otroško mesto Minicity organizira za bodoče mamice spletno mreženje Okrogli trebuščki, in sicer v četrtek, 20. maja 2021 ob 16. uri.

 

Postali boste prvič, drugič, tretjič ... mama. Pod vašim srcem bije še en srček in zato želite obdobje nosečnosti preživeti čim bolj zdravo, sproščeno, odprti za vse nove občutke, spremembe, ki vam ga prinaša. Novo poglavje v svojem življenju kot mama želite pričakati polni novih znanj, pripravljeni na novo vlogo, ki bo prinesla skrb za drobno bitje.

 

In tukaj je mreženje Okrogli trebuščki, ki vam na tej poti nudi roko s strokovnimi informacijami, preverjenimi dejstvi, izkušnjami in praktičnimi nasveti. Strokovnjaki z različnih področij vam bodo na štiriurnih delavnicah in predavanjih skozi predstavitve podali odgovore na številna vprašanja, ki se vam porajajo v obdobju nosečnosti. Ne samo, da boste dobili napotke o zdravem  načinu življenja, obenem vam bodo prikazali, kateri izdelki so koristni tako za vas kot vašega otročka.  

 

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

 

Kako poteka naše spletno mreženje Okrogli trebuščki?

 

Prek aplikacije ZOOM (povezavo vam pošljemo na mail) vas čakajo štiri ure zanimivih vsebin, predstavitev, ki vas bodrijo, da v svet materinstva vstopate samozavestno, pogumno in nasmejano. Simpatična moderatorka vodi celoten program in povezovanje med strokovnjaki in udeležnkami, nosečnicami, ki lahko tudi zastavljajo različna vprašanja.

 

Izkušnje udeleženk spletnega dogodka Okrogli trebuščki

 

Kako je potekalo marčevsko spletno mreženje Okrogli trebuščki, si lahko preberete tukaj.

 

Izkušnje nosečnic, ki so se udeležile prejšnjih dogodkov Okrogli trebuščki prek spleta so več kot pozitivne.

 

''Pišem vam še pod svežimi vtisi današnjega prijetnega druženja. Minicity poznam že dlje časa in večkrat spremljam vaša dogajanja. Všeč mi je, ker imate zares pester program vsebin in aktivnosti za starše in otroke različnih starostnih skupin. Za dogodek Okrogli trebuščki sem izvedela na Facebook strani mamic nosečk in o njem slišala same pohvale. Prav zato sem se odločila, da se na dogodek prijavim tudi sama. Dogodek mi je bil zelo všeč in predvsem poln koristnih informacij. Kljub temu, da bom kmalu že drugič mamica, sem izvedla veliko novega. Zelo bi pohvalila organizatorje in vse predavatelje, saj se je celo preko računalniških ekranov čutila njihova prijaznost, srčnost in dobra volja. Najlepša hvala za čudovito popoldne in želim vam še veliko uspešno izpeljanih dogodkov in druženj, kot je bilo današnje. :)''

 

''Za Okrogle trebuščke sem izvedela od prijateljic,ki so že postale mamice iz so se že bile prisotne na vaših druženjih. Tudi za Minicity sem že večkrat slišala in tudi zasledila same pohvale tudi na družbenih omrežjih. Ker je to moja prva nosečnost, se že zelo veselim, da bomo Minicity lahko obiskali, ko bo otroček dovolj velik. Današnji dogodek mi je bil zelo všeč,ker je zajemal veliko različnih področij in tudi pomagal pri velikih vprašanji, ki si jih nosečnice zastavljamo, sploh če smo prvič noseče. Dobila sem tudi dosti informacij, na koga se lahko obrnem še za dodatne informacije in vprašanja.''

 

''Spletni seminar Okrogli trebuščki je bil zakon! Sama sem bila sicer skeptična, kako bo to potekalo, ampak se je na koncu izkazalo za zelo pozitivno izkušnjo – od kvizov, anket, predstavitve podjetij, izdelkov in storitev, katere se koristijo v nosečnosti in tudi kasneje. Ker sem sama tudi nosečnica, veliko prednost online srečanja vidim v tem, da sem lahko doma na kavču, v postelji, v položaju, v katerem najbolj paše meni in mojemu trebuščku :) . Poleg lahko jem, pijem in s tem nikogar ne motim. :) Z veseljem bi se udeležila še kakšnega takšnega seminarja, saj sem dobila odgovore na marsikatera vprašanja, katera so me pestila, saj bom prvič postala mamica.''

 

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

 

Tudi 20. maja 2021 od 16. ure dalje vas čaka štiriurni program, podkrepljen s kakovostno vsebino, ki je dobrodošla za vsako bodočo mamo. Prijavite se že danes, med dogodkom pa se udobno namestite in nas varno spremljajte iz vseh krajev Slovenije.

 

Presenečenje

 

Prav tako bomo prvih 300 udeleženk dogodka, ki bodo poravnale kotizacijo, prijetno presenetili z bogatimi darili, vse ostale pa s paketom presenečenja. Zbrana sredstva od kotizacij bomo namenili Porodnišnici Postojna za nakup aparature za novorojenčke.