Dogodki

Okrogli trebuščki, 26. 8. 2021

Se želite strokovno pripraviti na vse, kar vas čaka med nosečnostjo in po porodu? Želite dobiti prave odgovore na vsa vprašanja, ki vam kot bodoči mamici nikakor ne dajo miru? Za vas pripravljamo tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki. Prijavite se na štirurni spletni dogodek, ki ga vodijo priznani strokovnjaki z različnih področij. Rezervirajte si dan zase in svojega otročka, ki ga nosite pod srcem. V četrtek, 26. 8. 2021!

 

S trebuščkom ste na najlepši poti v svojem življenju. Devet mesecev nestrpnega pričakovanja, da spoznate največji zaklad, ki ga nosite pod srcem. Misli se vam nenehno vrtijo okrog dojenčka, ki ste mu pripravljeni podariti brezmejno ljubezen. Na tej poti pa vas prevzemajo različna čustva, porodijo se vam številna vprašanja, razmišljate o tem, kaj je prav in kaj ne, soočate se s številnimi spremembami v vsakdanji rutini, spopadate se z mnogimi izzivi, ki jih prinaša nosečnost ... Da bo vaša pot brezksrbna in se ne boste ujeli v vrtinec negotovosti, je spletno mreženje Okrogli trebuščki ustvarjeno prav za vas. Strokovnjaki vam bodo skozi predavanja in praktične prikaze podali kakovostne informacije, pomembne tako za vas kot tudi za dojenčka. Štiriurna predstavitev je prilagojena ženskam, ki so prvič, drugič, tretjič ... noseče. Prav vsaka ima možnost zastaviti vprašanje in dobiti odgovor na samem dogodku ali po njem.

 

Dogodka Okrogli trebuščki se lahko udeležite kar iz svojega najljubšega naslonjača. Priključite se na aplikacijo Zoom in s pomočjo strokovnih nasvetov vstopite samozavestno v svet materinstva. Izvedeli boste, kakšne so najustreznejše pleničke za vašega otročka, kakšno kozmetiko je priporočljivo uporabljati zanj in zase, kako prehrana vpliva na vaše in otrokovo zdravje, zakaj je dobro shraniti matične celice, kakšen varnostni sedež in voziček izbrati za novorojenčka, kako pripraviti finance na prihod novega družinskega člana in še in še. Veliko zabavnih in poučnih presenečenj vas čaka tako na dogodku kot tudi po njem. Nekaj najlepših trenutkov mreženja pa naj ostane do takrat še skrivnost ...

 

Smo v vas prebudili zanimanje? Ne odlašajte s prijavo. Hitro izpolnite prijavnico in se pridružite nosečnicam iz vse Slovenije, katere že nestrpno čakajo četrtek, 26. 8. 2021. Prijavite se TUKAJ. Spletno mreženje traja od 16. do 20. ure. Kotizacija za dogodek znaša 10 evrov. Zbrana sredstva bomo namenili porodnišnici Postojna.  

 

Partnerji dogodka bodo poskrbeli tudi za privlačen darilni paket, ki ga boste prejele nosečnice, ki boste poravnale kotizacijo in prisostvovale mreženju Okrogli trebuščki v četrtek, 26. 8. 2021. Ekipa Okroglih trebuščkov in strokovnjaki se veselimo srečanja z vami na daljavo. Dobrodošli v družbo okroglih trebuščkov!

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: A1, Adrialab, Bambo Nature, Benquick, Biobanka, Flegis, HiPP, Favn, Fek's bedding, La Popsi, Loreal, Malinca, MCCZ, Medisanus, NLB, Peg Perego, Philips, Volkswagen, Bellybee, DM, Flora, Henkel, IBBA – RORY copati, Kotanyi, KISS pralne plenice, Kvako, Lekobeba, Lušne stvari, Vivalis, Medis, Makra, Mela, Milkimami, Mimi spomini, Minimelows, Zolipops, Planer življenja, Porodnišnica Postojna, WoodBroo, Bearsandfriends in Elementum.

Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.