Dogodki

Vabljena na najbolj okrogel dogodek te pomladi!

Hurej, pred nami je najbolj okrogel dogodek te pomladi. Že 26. maja 2022 ob 16.00 se bomo skupaj z nosečnicami prek spleta družili na tradicionalnem dogodku Okrogli trebuščki. Se tudi ti ta hip božaš po svojem prekrasnem okroglem trebuščku? Potem ne odlašaj in se brž prijavi na večurni dogodek, ki ti bo postregel z zanimivimi informacijami iz sveta nosečnosti in starševstva.

 

Termin

 

Si z nami? Si z nami na najbolj okroglem dogodku v četrtek, 26. maja 2022? Seveda! Izpolni prijavnico na povezavi in se poslušamo, družimo in veselimo novim družinskim članom.

 

Kje?

 

Nič ne skrbi, lahko boš v svojih najljubših pajkicah in majici udobno ležala na sedežni ter dogodek Okrogli trebuščki spremljala kar prek aplikacije Zoom. Potrebuješ le mobilni telefon, tablični računalnik ali računalnik. Ne, kamere ti ni treba vključiti, tako da si lahko skuštrana. Pripravi si stekleničko vode, najljubši prigrizek, zvezek in svinčnik, da si boš lahko zapisala vse, kar ti bo prišlo prav v naslednjih tednih, mesecih in letih na poti starševstva. Ja, prav si razumela - poslušamo in tipkamo si na daljavo. Mi se ti seveda v živo javimo iz ultra finega studia Okroglih trebuščkov.

PRIJAVA NA DOGODEK

 

Organizator

 

Ekipa Okrogli trebuščki bo poskrbela, da ti bo popoldne ostalo v lepem spominu, hkrati pa boš bogatejša za veliko novih spoznanj. Nič več se ne boš spraševala, nič več se ne boš premetavala po postelji in tuhtala, kaj je najbolje zate in drobno bitje, ki raste pod tvojim srcem.

 

Kotizacija

 

Zbrana sredstva gredo tako kot pri prejšnjih dogodkih v dobrodelen namen. Kotizacija je 10 evrov in z njo boš darovala za Porodnišnico Postojna za nakup aparata za novorojenčke.

 

Prijava

 

Ja, imaš prav - dogodek je zeloooo priljubljen, zato se število mest zelo hitro polni. Bodi med prvimi in se prijavi.

PRIJAVA NA DOGODEK

 

Komu je namenjen?

 

Prav razumeš, ja. Namenjen je prav tebi, ki si v veselem pričakovanju. Namenjen je vsem nosečnicam. Vsem, ki ste prvič, drugič, tretjič, četrtič ... noseče. Pssst, naj ti prišepnemo, z veseljem nas poslušajo tudi očki, včasih pa tudi kakšne babice, dedki, tete, strici ... To je lahko tudi družinsko srečanje oz. izobraževanje. Hihihihi ...  kakorkoli, bodi ali bodite z nami.

 

Vsebina

 

Razpredamo in razpredamo ... sedaj si že zagotovo radovedna, kaj te čaka? Mnogo več, kot bi našla na svetovnem spletu, knjigi ali reviji. Dobila boš zakladnico nasvetov, prepletenih z dejstvi in obogatenih z izkušnjami. Predavali bodo različni strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da boš samozavestno, sproščeno, pogumno, skrbno, ljubeče skrbela zase in svojo malo štručko, ko bo enkrat pokukala na svet. Izvedela boš vse o negi dojenčka, pomagali ti bomo poiskati ustrezno kozmetiko zanj, te opozorili na vse škodljive in neškodljive sestavine v njej. Še več, tudi pleničke boš našla. Takšne, ki navdušujejo starše in njihove otročke po vsem svetu. Kaj je njihova vrhunska lastnost? Ne bodi neučakana, vse izveš na dogodku. Ne, ne bomo pozabili nate in na vse spremembe, ki se ti dogajajo. Dobila boš namig, kako umiliti tudi svoje težavice. Ker vemo, da je dojenček prevetri finance, ti bomo pomagali tudi na tej poti. Izdali ti bomo ugodnost za starše, obenem pa te naučili, kako skrbno ravnati z denarjem. Hm, presenečena boš, kako se vse da, samo če dobro načrtuješ. Ni dvoma - na tem dogodku bo tekla beseda tudi o prehranjevanju in zdravju otroka. Saj veš, zdravje je najpomembnejše. Se strinjaš? No, potem boš z nami 'šopingirala', ampak svetovali ti bomo obenem, katera je najbolj kakovostna, najbolj varna, najbolj iskana, najbolj trendovska ... oprema. Zavedamo se, da se ti bo med dogodkom porajalo tisoč in eno vprašanje. Top! Zastavila ga boš v 'chat' in predavatelj ti bo v živo odgovoril. Prepričani smo, da boš dobro poslušala o možnosti shranjevanja celic in gibalnem razvoju dojenčka ter si vse ugotovitve zabeležila. Beseda bo tekla tudi o pripravah na porod in dojenju. Osredotočili se bomo na ustno higieno nosečnic in otrok. Predstavili pa bomo tudi, kako pomembna je masaža za dojenčka. Seveda to ni vse, ampak malce pa moramo ostati skrivnostni, a prav?! 

 

PRIJAVA NA DOGODEK

Predavatelji

 

Obeta se res vrhunsko druženje s strokovnjaki z različnih področij in iz različnih podjetij. Pridružili se nam bodo Gordana Njenić, predavateljica na Šoli za starše in babica s srcem, strokovnjaki: Marko Novak, Andreja Kolarič, Janja Kramar, Dijana Hasičić, Urša Čerček in Majda Vodopivec, finančna svetovalka Tanja Vidmar, Katarina Petrović, zakonska in družinska terapevtka ter babica Klavdija Slapar in nutricionistka Marjana Kopač Farkaš.

 

Tega dogodka res ne smeš zamuditi, ker, ker, ker  ... sta voditeljici Ana in Tina res tako simpatični, da ju preprosto moraš spoznati. Šalo na stran (čeprav je to čisto res), dogodek Okrogli trebuščki ti bo resnično razblinil različne pomisleke, pomagal iz marsikatere zagate, predočil neizpodbitna dejstva in preverjene raziskave. Bogatejša boš za mnoge modrosti, katerim boš lahko zaupala. Premišljeni napotki in nasveti se ti bodo usedli v spomin in kdarkoli boš potrebovala pomoč, se boš spomnila na predavanje Okrogli trebuščki in učenost, ki si jo takrat usvojila.

PRIJAVA NA DOGODEK

 

Partnerji in podporniki dogodka

 

Partnerji in podporniki dogodka bodo za udeleženke, ki bodo poravnale kotizacijo in bile prisotne na dogodku, pripravili posebno presenečenje, ki ga boste prejele na dom. Juhuhu, sanjsko, kaj ne?!

 

Dogodek Okrogli trebuščki so ljubko zaokrožili: Avent, Bambo Nature, Biobanka, Curaprox, Favn, HiPP, Inštitut Ataleya, Johnson's®, Mixa, Mercator klub Lumpi, NLB, Peg Perego, Pedosana, Philips Avent, Porodnišnica Postojna, Abena, Ars Pharmae®, Barbio’s, Bayer, Bepanthen mazilo, BeLife (kombucha), Chicatela, Cool kids, DM, Dekoidea.si, Eterika Cosmetics, Flora, Frida, GLS, Haakaa Slovenija, Kotanyi, Lelosi, Magnesium- Diasporal®, Makra kozmetika, Medis, Medgen, Mamina srčna skrinjiva in Srčne kartice za malčke, Nest Kind, Dojenčkov dnevnik Pozdravljen svet, Sis Nuts, Skuštranka, BTC City, Superbaby in Zollipops. Medijska pokrovitelja dogodka sta Hitradio Center in Ringaraja.net

PRIJAVA NA DOGODEK

 

Če si prišla do konca napovednika, potem se samo še prijavi na dogodek. En, dva tri boš izpolnila prijavnico in nato lahko odšla na sprehod s prijateljico. Uživaj v sončnem dnevu in se vidimo v četrtek, 26. maja 2022, ob 16. uri.