Dogodki

Okrogli trebuščki, 29. avgust 2019

Draga bodoča mamica!

V tebi raste majhno bitje. Pripravljaš se na novo obdobje v svojem življenju, najlepše obdobje - postala boš mamica. Se kdaj vprašaš, če boš zmogla? Se ti zdi, da si si postavila neskončno število vprašanj, na katera sama morda ne najdeš odgovora ali pa te z odgovori "bombandirajo" z vseh strani, pa enostavno ne najdeš pravega? Si želiš spoznati srečke nosečke iz svojega okoliša, s katerimi se boš po porodu odpravila na sprehod in bosta izmenjevali izkušnje?

Potem si pristala na pravi strani! Zate smo pripravili odličen dogodek, ki bo potekal v četrtek, 29. avgusta, med 16. in 20. uro v prostorih Minicity Ljubljana, na katerem se boš praktično opolnomočila glede vsega kar potrebuješ za uspešen začetek materinske poti. Na dogodku boš spletla nove prijateljske vezi, s katerimi boš lahko tudi v prihodnje delila najlepše trenutke materinstva in v težjih trenutkih našla oporo. Poskrbeli smo za odlične strokovnjake na enem mestu, dinamičen dogodek s praktičnimi delavnicami, zraven pa bomo tudi dobrodelni - z zbrano kotizacijo bomo pomagali Porodnišnici Postojna ob nakupu novega ultrazvoka. Pripravljamo pa tudi najbolj »šik« pogostitev! Ne pozabi - na dogodku bo potekala tudi izmenjevalnica oblačil - prineseš en kos, vzameš en kos. Preprosto, kajne? Vsa oblačila, ki jih na dogodku ne boste izbrale, bomo podarili mamicam, ki si nakupa ne morejo privoščiti, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje. 

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! 

PRIJAVA NA DOGODEK >>>

Te zanima kaj vse boš izvedela? Naj ti izdamo nekaj skrivnosti. Če ste mamice prvič, verjetno še niste negovale majhnega čarobnega popka, kajne? Pripravili smo delavnico, kjer se boste preizkusile v nameščanju lupinice, izvedele zakaj včasih pleničke prepustijo, kako poskrbeti za brezskrbno dojenje in kako rokovati v primeru, da le-to ne steče gladko, kako poskrbeti za finančno varnost družine ter izvedeli vse o skrbi za zobe. Ob prihodu "majhne štručke" pa ne smete pozabiti nase, zato vas bomo razvajali s super kozmetiko in vas na koncu pobožali s praktičnimi darilci za vas in vaše malčke. Natančen program dogodka najdeš spodaj.

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! 

PRIJAVA NA DOGODEK >>>

Foto: Tadan.si

PROGRAM DOGODKA

Če si se kdaj vprašala kako bo prihod novega družinskega člana vplival na družinski proračun in kako bosta s partnerjem to zmogla, naj te pomirimo - vsi bodoči starši se sprašujejo enako in z bančnimi svetovalci boš spoznala pravo pot do primernega planiranja financ. Za varno vožnjo je potreben avtosedež - na kaj moraš biti pozorna pri izbiri in katere parametre moraš upoštevati pri pravilnem pripenjanju se boš naučila na praktični delavnici, ko se boš v pripenjanju preizkusila tudi sama. Ne pozabi - preizkusila se boš tudi na poligonu z vozički:). Kako se lotiti oskrbe popka in zakaj boste to osvojile v trenutku, vam bo razložila izkušena babica skozi interaktivno delavnico. Ker bo majhna ritka pogosta mokra, mora biti tudi zaščitena, prav tako pa mora biti plenička točno takšna, kot si jo zasluži nežna koža. Pogovorile se boste tudi s pediatrom. V nosečnosti ima ogromno žensk težave s krvavenjem dlesni. Veste, kako jih odpraviti? Lepo je biti mama, še lepše pa je malčka priviti k svojim prsim. Ko dojenje ne steče, pa ni nikakršnega razloga za paniko ali skrb. Prisluhnite izkušnjam strokovnjakom. Tudi koža bodoče mamice je bolj občutljiva kot sicer in potrebuje posebno nego - specialisti vam bodo svetovali kaj je tisto, kar vaša koža potrebuje najbolj in kako uravnavate spremembe. Tisoč in eno vprašanje. Tisoč in ena skrb. A hkrati tudi tisoč in ena radost, veselje in ljubezen. Vse to v obdobju starševstva. Za čim manj stresen vstop v leta, polna izzivov, izkušenj in spominov, je pomembno, da z dobrim zavarovanjem poskrbite za vašo varnost in za varno prihodnost novih družinskih članov. Na dogodku bo poskrbljeno za krepko in zdravo pogostitev. Pssst: tudi posladkali se bomo:).  Pogledali pa bomo tudi kako v udobju domačega doma natisnite najlepše družinske trenutke in jih takoj postavite na pravo mesto:) Vse to in še mnogo več v kar štirih urah nepozabnega druženja! 

Za vse bodoče mamice pa bo na voljo tudi bogata ponudba na stojnicah, potekala pa bo tudi izmenjevalnica oblačil za otroke do 2. leta starosti.