Dogodki

Prijavite se na najbolj priljubljen spletni dogodek za nosečnice!

Prihaja najbolj priljubljen spletni dogodek za nosečnice. Prijavite se že danes in si rezervirajte svoje mesto. V četrtek, 25. avgusta 2022, ob 16. uri, se družimo s strokovnjaki, ki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Okrogli trebuščki za nosečnice iz vseh krajev Slovenije

 

PRIJAVNICA

 

Nikar ne odlašajte s prijavo na najbolj priljubljen dogodek Okrogli trebuščki. Že šest let osveščamo bodoče mamice in jim ponujamo večurna strokovna predavanja, ki ponujajo zakladnico informacij, ki so dobrodošle na poti v svet materinstva. Podpora izkušenih in priznanih strokovnjakov je zagotovljena na vsakem dogodku.

 

Ne, ne gre za navadno spletno predavanje. Gre za več kot to! Udeleženke boste lahko prek 'chata' komunicirale s strokovnjaki iz različnih strok in jim zastavile vprašanja, medtem ko bo voditeljica z izbranim predavateljem spregovorila o tematikah, ki so izredno pomembne za obdobje nosečnosti in po porodu. Dobili boste edinstveno priložnost, da razblinite pomisleke, ovržete vsa namigovanja in da dobite preverjena dejstva. Četrtek, 25. avgust 2022, je dan, ko si boste razširili obzorja in se pogumno ter samozavestno podali po najlepši poti v življenju.

 

PRIJAVNICA

 

Prednost dogodka Okrogli trebuščki je ta, da se ga lahko udeležite iz udobja svojega doma. Javili se vam bomo iz prekrasnega studia, vi pa potrebujete le mobilni telefon, računalnik ali tablico, da se nam pridružite na nosečniškem popotovanju do velikih spoznanj in dognanj. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji se ga lahko udeležite tudi iz najbolj oddaljenega kraja, v vaši najljubši majici in kratkih hlačah, ob najljubšem prigrizku. Kjerkoli boste, si vzemite čas, da se izobrazite in pripravite na dojenčka, ki bo kmalu prijokal na svet.   

 

Zanimiva predavanja

 

Spletna predavanja bodo temeljila na širokem naboru verodostojnih vsebin, ki vas bodo prepričale, hkrati pa navdušile. Na enem mestu bodo zbrani zanimivi sogovorniki, ki vam bodo odprli oči in vam svetovali, kaj je dobro za vas in vašega otroka, obenem pa poudarili, katerim pastem se morate izogniti. Porodna babica Gordana Njenić bo predstavila masažo dojenčka, njene koristi, kako in kdaj je priporočljiva ... V goste bomo povabili tudi Andrejo Kolarič, ki se bo osredotočila na naravno nego kože bodoče mame in otroka. Naša sogovornica Majda Vodopivec vam bom predstavila koristi včlanitve v LUMPI klub. S finančno svetovalko Tanjo Vidmar boste pripravili vaše finance na prihod otroka in izvedeli, koliko stane otrok do 18. leta. Kaj je dobro in kaj ne za gibalni razvoj dojenčka ter otroka, izveste v intervjuju z Janjo Kramar. Kakšna mora biti prehrana prvih 1000 dni, kaj umestiti na svoj ali otrokov jedilnik, boste spoznali v pogovoru z nutricionistko Marjano Kopač Farkaš. Kateri so trije ključni koraki do prave odločitve? Katero otroško opremo izbrati? Gospod Marko Novak vas bo razsvetlil na podlagi dolgoletnih izkušenj s starši. Vse, kar ste želeli vedeti o shranitvi matičnih celic, vam bo predočila strokovnjakinja Dijana Hasičić. Kako lahko kozmetika vpliva na kožo otroka in mamice, bosta opisali svoji povsem različni izkušnji mamici Ana in Tina. Z znanjem boste prišli do prave izbire pleničk, in sicer ob razlagi strokovnjakinje Urše Čerček. Babica Klavdija Slapar bo z voditeljico razbijala mite o porodu.

 

PRIJAVNICA

 

Pripravite vprašanja za naše strokovnjake in jim jih zastavite med dogodkom. Vabljeni ste, da se nam pridružite v vroči štiriurni debati. Ključne predloge in pomembna dognanja pa predlagamo, da si zabeležite, da si boste lahko kadarkoli osvežili spomin in se znova prepričali, kaj je najboljše za vas in vašega otroka.

 

Partnerji dogodka

 

Vrhunsko spletno mreženje za nosečnice Okrogli trebuščki podpirajo partnerji: Peg Perego, Mercator, Bambo Nature, Biobanka, Favn, Inštitut Ataleya, Lomas, Loreal, NLB, HiPP, Pedosana, Abena, Arspharmae, Avent, Bambee, BBio.si, Bepanthen, Belife (kambucha), Chicatela, DM, Dekoidea.si, Eterica, Frida, GLS, IBBA - Rolly, Lelosi, Kotanyi, Kookidi, Male umetnine, Makra, Medis, Medgen, Pozdravljen svet, Premakni se, Prolat, Vivalis, Vitavera, Zollipops, Superbaby. Medijska sponzorja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.  

 

Partnerji bodo poskrbeli tudi za posebno presenečenje, ki ga bodo prejele na dom vse udeleženke, ki boste poravnale  kotizacijo in se udeležile dogodka.

 

Zadnji korak pred dogodkom ...

 

Vaš zadnji korak pred dogodkom je izpolnitev prijavnice že danes na povezavi. Vzelo vam bo le minutko, zato nikar ne čakajte na jutri. Ob izpolnitvi boste prejeli navodila za plačilo v višini 10 evrov za udeležbo na dogodku Okrogli trebuščki, ki bo 25. avgusta 2022. Zbrana sredstva bodo šla v dobrodelen namen za Porodnišnico Postojna.   

 

Se vidimo, slišimo, 'mrežimo' in izobražujemo na Okroglih trebuščkih! :-)