Dogodki

Prvi letošnji spletni dogodek Okrogli trebuščki: 16. marec 2023, ob 16. uri

Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki se bo odvil v četrtek, 16. marca 2023, med 16. in 20. uro. Vljudno vabljeni k prijavi.

 

Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki za nosečnice bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, od 16. ure dalje. Spletni dogodek, ki ga boste lahko spremljali prek spletne platforme Zoom, bo gostil številne strokovnjake z različnih področij. Odgovorili bodo na vaša vprašanja, ki se vam porajajo pred, med in po nosečnosti. Prijave so že odprte. Izpolnite prijavnico na povezavi. 

 

Program

 

Program bo trajal približno štiri ure. Predavatelji se vam bodo v živo javili iz studia Okrogli trebuščki.

 

- Finančna priprava na prihod otroka 

- Naravna nega kože (bodoče) mame in otroka s Andrejo Kolarič

- O shranitvi matičnih celic z Dijano Hasičić

- Nosečniška zgodba z Nastjo iz Malince

- Razbijanje mitov o porodu s Klavdijo Slapar, Ataleya

- Gibalni razvoj dojenčka in otroka z Janjo Kramar

- Trije ključni koraki do prave odločitve z Markom Novakom

- Razbijanje mitov o dojenju s Klavdijo Slapar, Ataleya

- Z znanjem do prave izbire - Bambo Nature! z Uršo Čerček

- Prehrana prvih 1000 dni z Marjano Kopač Farkaš (Prehrana v času nosečnosti - dojenja - uvajanja goste hrane)

Prijava

 

Prijave so že odprte. Izpolnite prijavnico na povezavi. Plačilo za udeležbo na dogodku Okrogli trebuščki znaša 15 EUR. Zbrana finančna sredstva gredo v dobrodelen namen za porodnišnico Postojna.

 

Bonus

 

Po dogodku udeleženke prejmejo za več kot dve uri dodatnih poučnih videovsebin, pripravljenih s strokovnjaki o različnih tematikah, ki so aktualne v času nosečnosti in materinstva.

 

Nosečnice, ki bodo poravnale kotizacijo in se udeležile dogodka, bomo razveselili z darilnim paketom, ki so ga pripravili partnerji Okroglih trebuščkov.

 

Pred in po dogodku bomo nosečnice na Instagramu in Facebooku razveseljevali z nagradnimi igrami, v katerih se boste lahko potegovali za privlačne nagrade.

 

Več o dogodku

 

Petra Lunder bo podala nasvet, kako pripravite finance na prihod otroka, hkrati boste izvedeli, koliko stane otrok do 18. leta. Andreja Kolarič se bo osredotočila na naravno nego kože bodoče mame in otroka. Vse, kar ste želeli vedeti o shranitvi matičnih celic, vam bo odgovorila Dijana Hasičić. Kaj je dobro in kaj ne za gibalni razvoj dojenčka in otroka, bo razložila Janja Kramar. Nastja iz Malince bo spregovorila o svojem nosečniškem obdobju. Majda Vodopivec bo predstavila prednosti včlanitve v LUMPI klub. Marko Novak vam bo pomagal izbrati otroško opremo. S Tanjo Prunk Zdravković bo tekla beseda o koži dojenčka in otroka ter njenih težavah. Kakšna prehrana mora biti prvih 1000 dni, kaj umestiti na svoj in otrokov jedilnik, bo razložila Marjana Kopač Farkaš. Urša Čerček bo pojasnila, kako izbrati pleničke za dojenčka, kakšne naj bodo začetne zaloge in kakšna velikost je najustreznejša.  

 

Partnerji dogodka

 

Online dogodek so podprli partnerji: NLB, Biobanka, HiPP, Peg Perego, Porodnišnica Postojna, Pedosana, Favn, Bambo Nature, Malinca, Biobanka, Philips Avent, BTC City in Loreal. Medijska sponzorja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

 

Prijavite se že danes na spletni dogodek Okrogli trebuščki. :-)