Dogodki

Nestrpno čakamo še zadnji dogodek Okrogli trebuščki letos

Tako kot vi nestrpno pričakujete novega družinskega člana, se ekipa Okrogli trebuščki intenzivno pripravlja na dogodek, ki bo v četrtek, 24. novembra 2022, od 16. ure dalje. Tudi tokrat se vam obetajo zanimiva predavanja strokovnjakov, ki vam bodo v online interakciji dali nasvete, navodila, napotke in opozorila, kaj vse je dobro za vas in vašega dojenčka. Vse udeleženke dogodka pa čaka tudi bogat paket presenečenja, ki ga udeleženke prejmete po pošti. 

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na težko pričakovanem zadnjem letošnjem dogodku Okrogli trebuščki, ki bo potekal prek aplikacije Zoom v popoldanskih urah. Prijavite se že danes in si zagotovite svoje mesto na najbolj priljubljenem mreženju za nosečnice. Ne samo da boste dobili priložnost, da predavateljem, ki so izvrstni na različnih področjih, zastavite vprašanja, obenem boste prejeli ogromno kakovostnih informacij, ki jih potrebujete na materinski poti. Strokovnjaki v sodelovanju z ekipo Okrogli trebuščki vam bodo modro svetovali, kako se spopasti z največjimi izzivi in tegobami, ki jih prinašajo čas nosečnosti, poporodno obdobje in skrb za otroka. Tudi če ste že mama in vas doma razveseljujejo vaši sončki, je morda zdaj čas, da si osvežite znanje in se podučite o novih smernicah, ki vam bodo olajšale starševstvo.

 

Mreženja Okrogli trebuščki že sedem let navdušujejo nosečnice iz vse Slovenije. Nekatere so se nam pridružile že večkrat in z dragocenimi napotki utrdile svoje znanje. Zaupajo našim strokovnim poznavalcem, njihovim trditvam, izkušnjam in načelom. Vesele so, da se lahko z njimi vedno znova posvetujejo o določeni tematiki ter razbijajo tabuje, ki se širijo po družbenih omrežjih. Na dogodku Okrogli trebuščki namreč zagotavljamo strokovne razprave, ki osvetlijo mnoge vidike družinskega življenja.

Porodna babica Gordana Njenić bo predstavila masažo dojenčka, njene koristi, kako in kdaj je priporočljiva ... V goste bomo povabili tudi Andrejo Kolarič, ki se bo osredotočila na naravno nego kože bodoče mame in otroka. Naša sogovornica Majda Vodopivec vam bom predstavila koristi včlanitve v LUMPI klub. S finančno svetovalko Tanjo Vidmar boste pripravili vaše finance na prihod otroka in izvedeli, koliko stane otrok do 18. leta. Kaj je dobro in kaj ne za gibalni razvoj dojenčka ter otroka, izveste v intervjuju z Janjo Kramar. Kakšna mora biti prehrana prvih 1000 dni, kaj umestiti na svoj ali otrokov jedilnik, boste spoznali v pogovoru z nutricionistko Marjano Kopač Farkaš. Kateri so trije ključni koraki do prave odločitve? Katero otroško opremo izbrati? Gospod Marko Novak vas bo razsvetlil na podlagi dolgoletnih izkušenj s starši. Vse, kar ste želeli vedeti o shranitvi matičnih celic, vam bo predočila strokovnjakinja Dijana Hasičić. Kako lahko kozmetika vpliva na kožo otroka in mamice, bosta opisali svoji povsem različni izkušnji mamici Ana in Tina. Z znanjem boste prišli do prave izbire pleničk, in sicer ob razlagi strokovnjakinje Urše Čerček. Babica Klavdija Slapar bo z voditeljico razbijala mite o porodu. Nastja Kramar Pesek vam bo zaupala svojo nosečniško izkušnjo. Strokovnjakinja Katarina Petrović vam bo razložila o ustrezni higieni med nosečnostjo.  

Ne premišljujte, dogodek Okrogli trebuščki je ustvarjen ravno za vas! Izpolnite prijavnico in poravnajte plačilo za udeležbo. Zbrana sredstva gredo v dobrodelen namen za Porodnišnico Postojna. Do dogodka vas bomo po elektronski pošti obvestili o programu, poteku spletnega mreženja, nagradnih igrah in dodatnih presenečenjih.

 

Pridružite se nam na spletnem mreženju Okrogli trebuščki v četrtek, 24. novembra 2022. Ne zamudite zadnje letošnje priložnosti! Preživite popoldne skupaj z ekipo Okroglih trebuščkov in poklicnih strokovnjakov, z zagotovljenimi jasnimi in razumljivimi predavanji.

Vrhunsko spletno mreženje za nosečnice Okrogli trebuščki podpirajo partnerji: Peg Perego, Mercator, Bambo Nature, Biobanka, Favn, Curaprox, Inštitut Ataleya, Lomas, Loreal, Malinca, NLB, HiPP, Pedosana, Abena, Arspharmae, Avent, Bambee, BBio.si, Bepanthen, Belife (kambucha), CARSO pharm d.o.o., Chicatela, Cool kids, DM, Evina sobica, Frida,  IBBA - Rolly, Kotany, LaBring, Lelosi, Lekos, Lotiwear, Makra, Maligalago, Miri deodorant, Molly store, Medgen, Nanobebe, Pozdravljen svet, Premakni se, Puffi, Terme Snovik, Vivalis, Zollipops, BTC City, Superbaby in Skuštranka. Medijska sponzorja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.  


Kaj vse se je dogajalo na avgustovskem dogodku, si lahko preberete na povezavi. Spremljajte naše objave na spletni strani, Facebooku in Instagramu. Nosečnicam, mamicam, očkom, babicam, dedkom ... redno postrežemo z novimi članki, intervjuji, nagradnimi igrami, videoposnetki ...

 

PRIJAVITE SE >>>