Dogodki

Nestrpno čakamo še zadnji dogodek Okrogli trebuščki letos

Tako kot vi nestrpno pričakujete novega družinskega člana, se ekipa Okrogli trebuščki intenzivno pripravlja na dogodek, ki bo v četrtek, 24. novembra 2022, od 16. ure dalje. Tudi tokrat se vam obetajo zanimiva predavanja strokovnjakov, ki vam bodo v online interakciji dali nasvete, navodila, napotke in opozorila, kaj vse je dobro za vas in vašega dojenčka.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na težko pričakovanem zadnjem letošnjem dogodku Okrogli trebuščki, ki bo potekal prek aplikacije Zoom v popoldanskih urah. Prijavite se že danes in si zagotovite svoje mesto na najbolj priljubljenem mreženju za nosečnice. Ne samo da boste dobili priložnost, da predavateljem, ki so izvrstni na različnih področjih, zastavite vprašanja, obenem boste prejeli ogromno kakovostnih informacij, ki jih potrebujete na materinski poti. Strokovnjaki v sodelovanju z ekipo Okrogli trebuščki vam bodo modro svetovali, kako se spopasti z največjimi izzivi in tegobami, ki jih prinašajo čas nosečnosti, poporodno obdobje in skrb za otroka. Tudi če ste že mama in vas doma razveseljujejo vaši sončki, je morda zdaj čas, da si osvežite znanje in se podučite o novih smernicah, ki vam bodo olajšale starševstvo.

 

Mreženja Okrogli trebuščki že sedem let navdušujejo nosečnice iz vse Slovenije. Nekatere so se nam pridružile že večkrat in z dragocenimi napotki utrdile svoje znanje. Zaupajo našim strokovnim poznavalcem, njihovim trditvam, izkušnjam in načelom. Vesele so, da se lahko z njimi vedno znova posvetujejo o določeni tematiki ter razbijajo tabuje, ki se širijo po družbenih omrežjih. Na dogodku Okrogli trebuščki namreč zagotavljamo strokovne razprave, ki osvetlijo mnoge vidike družinskega življenja.

 

Ne premišljujte, dogodek Okrogli trebuščki je ustvarjen ravno za vas! Izpolnite prijavnico in poravnajte plačilo za udeležbo. Zbrana sredstva gredo v dobrodelen namen za Porodnišnico Postojna. Do dogodka vas bomo po elektronski pošti obvestili o programu, poteku spletnega mreženja, nagradnih igrah in dodatnih presenečenjih.

 

Pridružite se nam na spletnem mreženju Okrogli trebuščki v četrtek, 24. novembra 2022. Ne zamudite zadnje letošnje priložnosti! Preživite popoldne skupaj z ekipo Okroglih trebuščkov in poklicnih strokovnjakov, z zagotovljenimi jasnimi in razumljivimi predavanji.

 

Kaj vse se je dogajalo na avgustovskem dogodku, si lahko preberete na povezavi. Spremljajte naše objave na spletni strani, Facebooku in Instagramu. Nosečnicam, mamicam, očkom, babicam, dedkom ... redno postrežemo z novimi članki, intervjuji, nagradnimi igrami, videoposnetki ...

 

PRIJAVITE SE >>>