Dogodki

Okrogli trebuščki, 17. 2. 2022

V novem letu nadaljujemo s serijo predavanj za bodoče mamice, željne različnih strokovnih pogledov na določene tematike. Izbrani slovenski strokovnjaki bodo z vami v četrtek, 17. 2. 2022. Tradicionalni dogodek Okrogli trebuščki se bo odvijal prek spleta. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

 

Od slavne črtice na nosečnostnem testu do dojenčka v naročju je dolga pot, polna izzivov. Zagotovo se sprašujete, ali boste kos novi vlogi v svojem življenju. Absolutno! Prisluhnite svojemu čutu, ki naj vas vodi skozi vso nosečnost. Prisluhnite materinskemu instinktu in podarite drobnemu bitju, ki vas je razveselilo s svojim jokom v porodni sobi, neizmerno skrb in ljubezen. Zanesite se nase in na pridobljeno znanje, ki ga boste deležni na dogodku Okrogli trebuščki, ki poteka z roko v roki s številnimi priznanimi slovenskimi svetovalci in strokovnjaki. Novo obdobje v svojem življenju začnite premišljeno, pomagali vam bomo razrešiti marsikatero dilemo, pri tem pa bomo izhajali iz neizpodbitnih dejstev, raznovrstnih raziskav, neprecenljivih izkušenj in verodostojnih dognanj. Prisluhnite predavateljem in ponotranjite miselnost, da boste svojemu otroku najboljša mama.

 

Spletni dogodek Okrogli trebuščki: sklop večurnih predavanj

 

Dogodek Okrogli trebuščki se bo odvijal v prijetnem ambientu, udeleženke boste imele svojevrstno priložnost iz udobja svojega doma prek računalnika, mobilnega telefona ali tabličnega računalnika v živo spremljati zanimive večurne debate. Simpatična voditeljica vam bo v klepetu s predstavniki določenih medicinskih strok in podjetij prikazala ustrezno izbiro izdelkov za nosečnico, mamico in dojenčka, obenem pa se bo z njimi sprehodila skozi pester nabor težav, s katerimi se soočajo novopečeni starši, in poiskala njihov izvor ter ustrezne terapije. Predavanja so razdeljena na posamezne časovne sklope, tako da boste zlahka ozavestili pridobljena učena mnenja, premišljenje napotke in smiselne namige.

PROGRAM

Nega dojenčka in popka

Naravna nega kože (bodoče) mame in otroka

Predstavitev LUMPI kluba

Pripravite vaše finance na prihod otroka

Gibalni razvoj dojenčka in otroka

Prehrana prvih 1000 dni

Trije ključni koraki do prave odločitev

Shranitev matičnih celic

Kako lahko kozmetika vpliva na kožo otroka in mamice

Z znanjem do prave izbire - Bambo Nature!

Smo v vas zbudili zanimanje? Prijavite se lahko že danes. Izpolnite prijavnico TUKAJ.  Vse udeleženke dogodka hkrati po dogodku prejmete dodatne poučne videoposnetke, ki si jih lahko v miru pogledate po dogodku.   

Dobrodelna nota dogodka

 

Plačilo za udeležbo na dogodku Okrogli trebuščki znaša 10 EUR. Zbrana finančna sredstva bodo šla v dobodelne namene, in sicer jih bomo namenili Porodnišnici Postojna, kjer je dr. Aleksander Merlo, specialist ginekologije in porodništva, v svoji karieri na svet pomagal več kot 15.000 novorojenčkom. V dotični porodnišnici vsako leto na svet pospremijo več kot 1.500 otrok, nekaj deset porodnic jih rodi v vodi.

 

Posebno presenečenje za udeleženke dogodka

 

Ne samo da boste z udeležbo (in plačilom kotizacije) na priljubljenem dogodku Okrogli trebuščki, ki so ga spremljale generacije in generacije nosečnic iz vse Slovenije sprva v živo, zadnje čase pa prek spleta, in sicer prek aplikacije Zoom, pridobili jasen prikaz, s kakšnimi prelomnicami se boste srečali kot nosečnica in mama, obenem vas bomo razveselili s prav posebnim presenečenjem, ki ga bodo za vas pripravili naši podporniki.

 

Nikar ne odlašajte, prejmite zakladnico znanja in se skrbno pripravite na prihod novega družinskega člana. Razumljiv pogled na vsakdanje situacije, odgovornost, skrb in še marsikaj drugega bo osrednja nit večurnih predavanj na dogodku Okrogli trebuščki, ki bo v četrtek, 17. 2. 2022. Samo en klik vas loči do prijave.

Pokrovitelji dogodka so partnerji: AdriaLab, Abena Helpi, Bambo Nature, Biobanka, Favn, HiPP, Lomas, Loreal, NLB, Mercator z Lumpi klubom, Peg Perego, Pedosana, porodnišnica Postojna, Arspharmae, Avent, BB Bio.si, Belife (kambucha), trgovina DM, Evitas, GLS, Haakaa Slovenija, IAIM Slovenija, Kikibox, Kotany, Makra, Meraki, Mleks, Moja prva masaža, Nest Kind, Pozdravljen svet, Premakni se, Printeeapp, Skuštranka, Superbaby, Vivalis, Z ljubeznijo mama in Zollipops. Medijski pokrovitelja dogodka sta Ringaraja.net in Hitradio Center.

 

Navdušenje nad zadnjim dogodkom v letu 2021

 

V oktobru 2021 so 'okrogli trebuščki' imeli priložnost spremljati štirurna predavanja številnih strokovnjakov. Dobili so pravo zakladnico strokovnih nasvetov, kakovostnih informacij in priporočil, nobeno vprašanje ni ostalo neodgovorjeno. Kaj vse so izvedele bodoče mamice, si lahko preberete v prispevku Nosečnice na dogodku Okrogli trebuščki dobile zakladnico nasvetov. Bodite tudi vi del velike družine 'okroglih trebuščkov'! Prijavite se na nepozabni dogodek Okrogli trebuščki na povezavi.