Dogodki

Okrogli trebuščki, 19. 11. 2020

Okrogli trebuščki, 19. 11. 2020, med 16. in 20. uro: Vse informacije o nosečnosti in materinstvu na enem mestu - prvič prek spleta

Drage mamice - vsa razpoložljiva mesta za naslednji dogodek Okrogli trebuščki so trenutno zasedena. Prosimo vas, da sledite našim vsebinam, saj bomo kmalu omogočili tudi posnetke predavanj, ki si jih boste ob naročilu lahko ogledale kasneje. Hvala za razumevanje.

--

Počasi, počasi se spoznavate z novo vlogo v svojem življenju. Na nosečnostnem testu ste zagledali tisto slavno črtico, ki je potrdila, da boste postali mama. Pod vašim srcem raste majhno bitje in devet mesecev imate možnost, da se pripravite na njegov težko pričakovani prihod. Na tej poti boste ujeti v vrtinec čustvenih in fizičnih sprememb, ampak verjamemo, da jim boste kos. V pomoč vam bo tudi naše tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, ki pa bo tokrat prvič potekalo prek spleta.

 

Mreženje Okrogli trebuščki se bo odvilo v četrtek, 19. 11. 2020, med 16. in 20. uro, prek spleta. Povezavo za udeležbo na dogodku boste prejeli prek elektronske pošte. Na enem mestu boste dobili vse uporabne informacije o nosečnosti in materinstvu s strani priznanih slovenskih strokovnjakov. Skupaj z njimi se boste samozavestno in pogumno podali naproti vsem izzivom, ki vam jih prinaša novo obdobje. Na predavanjih vam bodo podali kakovosten vodič, podkrepljen z verodostojnimi, preverjenimi podatki, obogatenimi s praktičnimi prikazi in testi. Zanesete se lahko na njihovo profesionalnost in na glas postavite vprašanje, ki vam krati spanec. Zaradi dragocenih nasvetov boste osvežili in nadgradili znanje o starševstvu ter pomirjeno še naprej uživali v nosečnosti in kasneje v materinstvu. Tudi, če bo kakšno vprašanje ostalo neodgovorjeno zaradi pomanjkanja časa, pa boste imele priložnost vsa vprašanja zastaviti naknadno prek elektronske pošte. 

 

Prijavite se na mreženje Okrogli trebuščki in izvedeli boste mnogo več, kot se skriva v knjigah in na svetovnem spletu. K prijavi povabite še nosečo prijateljico in skupaj preživita nepozabno popoldne v družbi številnih okroglih trebuščkov in strokovnjakov. Organizatorji se bomo potrudili, da vam bo srečanje - pa čeprav prek spleta - ostalo v lepem spominu.

 

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

 

MREŽENJE BO ZARADI PODALJŠANJA UKREPOV POTEKALO PREK SPLETA.

 

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

 

Nosečnost je čudovita izkušnja in dovolite nam, da smo del nje. Strokovnjaki želijo skupaj z vami omogočiti zdravo, srečno in ljubeče otroštvo otroku, ki ga nosite pdo srcem.

 

TO JE PROGRAM MREŽENJA, KI BO V ČETRTEK, 19. 11. 2020.

 

Prisluhnile boste nasvetom in se ''oborožili'' z nosečniškim oz. materinskim priročnikom. Nabrali boste informacije o tem, kakšna je ustrezna prehrana prvih 1000 dni pred in med nosečnostjo ter po rojstvu otroka, zakaj je pomembno piti čisto vodo med nosečnostjo, kako se uspešno spopasti z vsemi nosečniškimi tegobami. Dotaknili se bomo tudi tem, kako okrepiti mišice medeničnega dna, zakaj je to pomembno, kako izvajati Keglove vaje. Ker vemo, da otrok prevetri tudi finančno stanje bodočih staršev, boste dobili usmeritve, kako se znajti. Na tržišču je ogromna ponudba pleničk in otroške kozmetike, zato boste iz prve roke dobili koristne napotke, kateri izdelki so prijazni do dojenčkove kože. Odprli vam bomo vrata v sodobno medicino ter vam predstavili pomembnost shranjevanja matičnih celic. Skupaj z vami bomo sprejeli izziv, kako pravilno namestiti otroški varnostni sedež v avtomobilu ter ugotovili, zakaj je ključno, da ga uporabljamo že na prvi vožnji iz porodnišnice. Spoznali boste, katere začimbe lahko vključite v prehrano nosečnic in zakaj ter kako pomembna je izbira pametne kozmetike za nego in obnovo kože na vašem obrazu in telesu. Na stojnicah vas bodo prijazno pričakali svetovalci, ki vam bodo predstavili izdelke, ki so med nosečnostjo in po porodu nepogrešljivi.

Seveda pa bomo poskrbeli, da boste na dom prejele tudi bogato presenečenje, ki vključuje veliko koristnih izdelkov tako za mamico kot dojenčka. Skupaj s številnimi priznanimi slovenskimi podjetji bomo poskrbeli, da boste po spletnem predavanju z nasmehom in pomirjeni, da sedaj veste mnogo več, kako je biti mama. Mreženje Okrogli trebuščki bo z vami naredilo prve odločne korake na poti družinskega življenja. Spremljajte naše objave na spletni strani Okrogli trebuščki in Minicity ter pridite znova v kreativno otroško mesto Minicity, kjer domujejo tudi kotiček za dojenčke in malčke, previjalnica in dojilnica.

 PRIJAVITE SE NA MREŽENJE!

 

PARTNERJI, PRISOTNI NA MREŽENJU OKROGLI TREBUŠČKI, KI BO V ČETRTEK, 19. 11. 2020.

 

Drugi letošnji dogodek so podprla podjetja: Abena Helpi, Anaya Smart Cosmetics, Bambo Nature, Bayer, Biobanka, CUKR BIRO, HIPP, Hiša vizij, La Popsi, Medisanus, Porodnišnica Postojna, Recaro, OrthoDental, Mul'c, Nelipot, Kinetic reactor, Kotányi, Medis, NLB,  PinkFIT, Tosama, Zolli Pops Slovenija, Vivalis, Torras, Atlantis in DM. 

 

*V Minicityju sledimo vsem varnostnim ukrepom in priporočilom s strani NIJZ, zato bomo dogodek izvedli prek spleta.

 

Utrinki s preteklih Okroglih trebuščkov