Dogodki

Okrogli trebuščki, 28. 10. 2021

Vabljeni na spletno mreženje Okrogli trebuščki!

 

Nosečnost in rojstvo otroka sta zelo vznemirljivi prelomnici v življenju. Mogoče ste zaradi tega nemirni, ker ne veste, kaj vas vse čaka. Mama, sodelavke in prijateljice imajo za vas številne nasvete, a počutite se nemočno, ker govorijo različno. Spletno mrežnje Okrogli trebuščki vam bo postreglo z pravimi informacijami, ki jih morate vedeti za zdravo in srečno nosečnost. Dobili boste smernice, kako poskrbeti zase in kasneje tudi za otročka.

 

Vabimo vas na štiriurni dogodek Okrogli trebuščki, v četrtek, 28. oktobra 2021, od 16. ure dalje. Verjamemo, da so vam med nosečnostjo pripravljeni vsi pomagati, vam svetovati, hkrati ogromno usmeritev najdete tudi na svetovnem spletu in v knjigah. Ampak na našem spletnem mreženju vam bodo strokovnjaki podali ažurne nasvete skozi praktične prikaze. Izhajali bodo iz preverjenih raziskav in tudi izkušenj. Na enem dogodku boste dobili številne modrosti, ki vam bodo pomagale, da si boste zaupali, da se boste pravilno odločili in izbrali to, kar je najboljše za vas in vašega otroka.

 

PRIJAVITE SE!

 

Nadaljujemo s serijo dogodkov Okrogli trebuščki. Prejšnji dogodek je požel izjemne pohvale več kot 400 nosečnic, ki so bile nad samo organizacijo, povabljenimi gosti v novem studiu, vodenjem pogovorov in predstavitev več kot navdušene. Interakcija med prestavniki priznanih blagovnih znamk in strokovnjaki z različnih področij ter nosečnicami, ki so pred računalniškim, tabličnim ali mobilnim zaslonom spremljale dogodek je bila izjemna. Številne nosečnice so zvečer pomirjeno zaspale, saj so dobile odgovore na številna vprašanja, ki so so se jim porajala. Podrobnosti o preteklem dogodku si lahko preberete v prispevku.

 

''Všeč mi je bila razgibanost tematik, ki mislim, da so res zajele zelo veliko.''  

''Celotni dogodek se mi zdi zelo dober, saj poda ogromno informacij za bodoče mamice.''

''Dogodek mi je bil všeč, zelo strnjeno in poučno. Moderatorki sta bili zelo prijetni in zabavni.''

 

Kaj prinaša nov dogodek Okrogli trebuščki, ki bo 28. oktobra 2021?

 

Na tradicionalnem mreženju Okrogli trebuščki, ki se mu boste lahko pridružili prek povezave ZOOM, boste lahko štiri ure spremljali pogovor voditeljic Ane Obal in Tine Tavčar s predstavniki različnih strok. V živo se vam bodo javili iz čudovitega studia in vas nagovorili, medtem ko boste vi v svojem udobnem naslonjaču lahko vsrkavali zakladnico znanja, katera je na poti materinstva več kot dobrodošla. Spoznali boste, da prihod novega družinskega člana prinese tudi finančne preobrate in poiskali rešitve, da jih boste čim bolj uspešno prebrodili. Ugotavljali boste, da vas v nosečniškem obdobju in potem po rojstvu otroka čakajo številne fizične in čustvene spremembe. A, ker boste dobili nasvete iz prave roke, boste vedeli, kako jih sprejeti z nasmehom na obrazu. Vaše in otrokovo zdravje bomo postavili na prvo mesto in se dotaknili številnih perečih tem. Izvedeli boste, kako prehrana vpliva na zdravje, zakaj je dobro shraniti matične celice, kaj mora uživati doječa mama, kako pogosto kopati dojenčka, kaj storiti ob pojavu težav s kožo, katere pleničke izbrati in še marsikaj drugega. Pogovarjali se bomo o najboljših izdelkih za dojenčka, kateri so tisti, ki mu ne škodijo, ki skrbijo za njegov zdrav razvoj in mu omogočajo varno zavetje tako doma kot tudi na poti.

 

Predavanja nikakor niso dolgočasna, saj so obogatena s številnimi vložki konkretnih izkušenj, prikazov, resničnih izpovedi in zgodb. Štiri ure vam bodo minile prehitro, želeli boste še. In tudi za to bo poskrbljeno. Več ur dodatne videovsebine z aktulanimi temami za bodoče starše vas bo takoj bo dogodku pričakalo v vašem elektronskem nabiralniku. Vse to si boste lahko ogledali še kasneje po dogodku Okrogli trebuščki, v miru, ko boste imeli za to čas. Prav tako boste dobili možnost, da vam strokovnjaki na vsa naknadna vprašanja odgovorijo po dogodku. Ne želimo, da ostanete v dvomih. Ne želimo, da se negotovo spopadete z novo vlogo v življenju. Za to je mreženje Okrogli trebuščki ustvarjeno prav za vas! Kot koristen vodič v nosečniškem in materinskem obdobju.

 

Kje se lahko prijavite?

 

Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico. Prijavnina znaša 10 evrov. Vsa zbrana sredstva od prijavnin pa bomo namenili Porodnišnici Postojna.

 

Veliko zanimivih prispevkov in objav pa lahko spremljate tudi na spletni strani, Facebooku in Instagramu.  

 

Posebno presenečenje za udeleženke dogodka Okrogli trebuščki

 

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: A1, Abena Helpy, Bambo nature, Baby bird, Benquick, Biobanka, Flegis, HiPP, Favn, La Popsi, Leanpay, Loreal - mixa, Malinca, MCCZ, Medisanus, Mercator – Lumpi klub, NLB, Odori, Prvi čudež, Peg perego, Philips, Volkswagen, AdriaLab, Advamed, Bellybee, Bibababy, DM, Domišljijski kotiček, Dotica, Elementum, Happy Kids, Henkel, Kotany, KISS pralne plenice, Kvako, Lekobeba, LOMM, Makra, Medis, Mela, MiniMe, Perla, Pike Poke, Puffi, Smartibook, Snugi, Sončna vila, Sophie and mark, TB bow shop, Vivalis, Venus, WoodBroo, Zvezdni Utrinek, Zolipops.

 

Partnerji dogodka bodo poskrbeli tudi za privlačen darilni paket, ki ga boste prejeli, če boste poravnali kotizacijo in prisostvovali mreženju Okrogli trebuščki v četrtek, 28. 10. 2021. Dobrodošli v našo družbo na daljavo!

 

Okrogla brošurca

Izšla je prva številka revije Okrogla brošurca, nove revije in novičnika za bodoče mamice z veliko koristnimi informacijami in ugodnostmi. Vabimo vas k prebiranju.