Uporabne vsebine

Varna shranitev matičnih celic

V Biobanki kljub trenutnim razmeram zaradi pojava koronavirusa nadaljujejo svoje delo. Drage nosečnice, lahko ste brez skrbi - njihovo delo poteka nemoteno in prilagojeno vsem varnostnim ukrepom.

 

Varnost v procesu obdelave in shranjevanja

 

Shranitev matičnih celic, ki se nahajajo v popkovnični krvi in tkivu, je pametna naložba za otroka, saj lahko zamenjajo stare poškodovane celice tkiv in ogranov. Otrok jih lahko izkoristi za morebitno zdravljenje več kot 100 različnih bolezni.

 

Brez strahu se lahko tudi v času epidemije odločite za shranitev matičnih celic. V Biobanki spremljajo trenutne razmere in sledijo navodilom vseh pristojnih inštitucij.  Zagotavljajo, da so sprejeli vse potrebne preventivne ukrepe, ki pa ne vplivajo na njihovo poslovanje in opravljanje dejavnosti. Imajo organiziran lasten prevoz bioloških vzorcev do laboratorija, zato ne pričakujejo zastojev v logistiki. Jamčijo varnost v procesu obdelave in shranjevanja vaših vzorcev doma, v Sloveniji.

Prednosti shranitve matičnih celic

O shranitvi matičnih celic in negi popka si lahko preberete TUKAJ.

Strokovnjaki iz Biobanke pa so nam odgovorili tudi na vprašanja glede shranitve matičnih celic pri dvojčkih.

Mreženje Okrogli trebuščki

Veliko informacij pa so dobile nosečnice na marčevskem spletnem mreženju Okrogli trebuščki.

Vabimo vas, da se nam pridružite na novem spletnem mreženju, in sicer 14. maja 2021, katero vključuje niz predavanj in delavnic s kakovostno vsebino. Dobili boste edinstveno priložnost, da naslovite svoja vprašanja na strokovnjake in se posvetujete o številnih izzivih starševstva. Preživite nepozabne štiri ure z nami in se naučite marsičesa novega. Prijave že zbiramo.

Avtor: N. K.

Photo by Lisa Fotios from Pexels